Cumpara in rate prin Garanti Bank

Bonus Card

Ai vazut in magazinul nostru bicicleta viselor tale dar nu ai banii pentru ea? Noi iti usuram treaba impreuna cu Garanti Bank: acum poti cumpara o bicicleta in pana la 12 rate cu ajutorul Bonus Card (oferta valabila numai in magazinele Monticond, nu si in magazinul online). Citeste mai departe despre avantajele acestui card si decide singur daca merita sa astepti in casa pana strangi banii sau daca ne poti face o vizita chiar maine, in urma careia sa iei acasa oricare din bicicletele noastre. Pentru mai multe detalii te invitam sa vizitezi www.bonuscard.ro.

Bonus Card

Avantaje Bonus Card:

• Bonus Card, primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, iti ofera posibilitatea de a face cumparaturi la orice comerciant din tara sau strainatate care afiseaza sigla MasterCard sau Visa.
• Beneficiezi de o perioada de gratie la cumparaturi de pana la 50 de zile, perioada in care dobanda este 0%.
• La Magazinele Partenere Bonus Card poti plati in pana la 12 rate fara dobanda.
• Bonus Card are atasat un credit de consum preaprobat, gata de a fi folosit in pana la 36 de rate cu o dobanda avantajoasa, disponibil imediat in locatiile comerciantilor parteneri.
• Atunci cand utilizezi Bonus Card poti castiga bonus pe care ulterior il poti folosi pentru cumparaturi gratuite la Magazinele Partenere Bonus Card

Cumpara in rate prin Credit Europe Bank