Cube Stereo Super HPC 140 SLT 29 Zeroblack 2013

cube

* campuri obligatorii

35.499,00 RON


Disponibilitate: La comanda

35.499,00 RON


Verifica fiecare detaliu. Vei gasi doar cele mai bune si usoare piese. Cadru din carbon cu tehnologie Super HPC Twin Mold X12. Datorita Agile Ride Geometry bicicletele de 29" iti confera aceeasi senzatie de manevrabilitate precum bicicletele de 26". Frane hidraulice, ultrausoare Formula F1 Racing cu piese din titan. Componente SRAM XX si angrenaj Race Face Next SL cu brate din carbon si ax din titan. Roti cu cele mai bune piese: butuci TUNE Prince si Princess, spite DT Swiss Supercomp si jante Reynolds AM din carbon. Furca pe aer FOX 34 Float 29 cu sistem de damping sofisticat, boost valve, ax QR15 si brate Kashima. Shock spate FOX Float CTD Asjust Boost Valve cu reglaj trail mode, rebound si blocaj. Pieste ultrausoare precum pipa Syntace F109, ghidon Vector din carbon, sa full carbon CUBE si tija de sa AX lightness. .

Tehnologii:

In cadrul acestui proces, cutari posibil periculoase ale fibrelor de carbon, sunt eliminate. Prin utilizarea matritelor interne fixe la incheieturile cadrului, cantitatea de rasina utilizata este considerabil redusa iar fibrele se interconecteaza mult mai strans. Rezultatul este reprezentat de cresterea sigurantei si de cresterea valorilor STW.


Doua detalii foarte importante dau caracterul foarte agil al 29er-lor Cube: crescand offset-ul furcii (rake, distanta dintre axul head tube si axul rotii) am putut obtine aceeasi manevrabilitate ca la un 26" fara sa trebuiasca micsorat head angle (unghiul head tube cu verticala), totusi am mentinut un generos spatiu de siguranta (clearance) pentru roata de fata. In al doilea rand am scurtat chain stay-urile fara a afecta unghiul tijei de sa (seat angle). Am inventat si patentat o solutie pentru a monta schimbatorul de foi pentru a avea mai mult spatiu (clearance) pentru anvelopa mentinand unghiul tijei de sa la un nivel conventional, ceea ce duce la o pozitie ideala indiferent de inaltimea biciclistului. Toate astea duc la o pozitie naturala, fiecare montainbike-er se va simti imediat "acasa" alaturi de Cube 29'er.In cadrul acestui sistem un con este utilizat pentru a furniza o conexiune fara nici un pic de joc. Axul se strange doar dintr-o singura parte. Principalele avantaje ale sistemului Syntace sunt: schimbare rapida si facila a rotii, o pozitie stabila a discului de frana, o rigiditate mai mare a trenului de rulare spate si o greutate redusa comparativ cu axurile conventionale.Un nou design de ureche de schimbator bazat pe axul Syntace X12. Zona de sustinere a urechii de schimbator in cadru a fost marita, astfel se pot utiliza urechi de schimbator Direct Mount mai lungi. Precizia si rigiditatea la schimbul vitezelor au fost imbunatatite.Sistem de suspensie Efficient Trail Control revizuit astfel incat oricine sa aiba parte de mai multa distractie pe trasee. Cu noile roti 650B si 29er, Stereo se poate utiliza pe orice tip de teren. Cu noul sistem de suspensie "linear low level ratio", bicicleta este foarte sensibila la cele mai mici denivelari, nu influenteaza negativ pedalatul si intreaga cursa a amortizorului este disponibila oricand. Unghiul mare la seat tube si unghiul mic la head tube inseamna ca aceste masinarii sunt oricand gata de coborari abrupte.

Cinematica avansata dezvoltata de catre CUBE poate functiona eficient numai daca suspensia spate asociata este corect setata. Conexiunea cu noul soc Fox RP23 Valve si cu socul DHX RC4 a prezentat cele mai bune performante.


Basculele Trail Motion permit suspensiei sa reactioneze rapid si stabil in orice situatie. Sunt construite dintr-o singura bucata, astfel sunt foarte rigide si usoare.

Acest sistem ne permite sa economisim piese in cadrul bicicletei. Acest sistem reduce greutatea totala cu 30g. Nu pare foarte mult, dar ne arata puterea pe care o areatentie pentru detalii.
In cadrul acestui sistem, inelul exterior al rulmentului este presat direct in cadru si nu insurubat ca in cadrul modelelor clasice.
In cazul cadrelor de aluminiu precum si in cazul tuturor cadrelor HPC, logourile si elementele grafice sunt aplicate in straturi succesive de vopsea. Utilizam aceasta tehnologie in principal ca si o modalitate de reducere a greutatii.
Acest nou design de tub este mai rigid si mai sigur chiar si pe teren dificil. Datorita transmisiei directa de putere, este generata cea mai precisa directie. Furcile devin mai rigide din cauza gatului mai gros si in acelasi timp sistemul este mai usor datorita lipsei cuvetelor inferioare. In cazul cadrelor CUBE de carbon, headsetul este integrat complet, astfel lipsesc atat cuvetele superioare cat si cele inferioare, salvand cateva grame in plus.
Acest nou design de tub este mai rigid si mai sigur chiar si pe teren dificil. Datorita transmisiei directa de putere, este generata cea mai precisa directie. Furcile devin mai rigide din cauza gatului mai gros si in acelasi timp sistemul este mai usor datorita lipsei cuvetelor inferioare. In cazul cadrelor CUBE de carbon, headsetul este integrat complet, astfel lipsesc atat cuvetele superioare cat si cele inferioare, salvand cateva grame in plus.

N/A
Super HPC Monocoque Advanced Twin Mold Technology, Agile Ride Geometry, Efficient Trail Control FSP 4-Link, Adaptable X12 Hanger
16", 18", 20", 22"
Fox 34 Float 29 CTD Adjust FIT, tapered, 15QR, Kashima coated, 140mm
Fox Float CTD Adjust BoostValve, 200x57mm, Trail and Climb mode option, Trail mode adjustable, Rebound, Kashima coated, LV air canister
FSA Orbit I-t integrated, oben integriert 1 1/8", unten integriert 1 1/2"
Syntace F109 Oversized, Lenkerklemmung 31.8mm, 6°
Syntace Vector Carbon Oversized, 31.8x740mm
CUBE Race Grip, 1-clamp
Sram XX 10-speed, medium cage
Sram X.O, High Direct Mount, 2x10-speed
Sram XX Trigger, 10-speed
Formula R1Racing hydr. discbrake (180/180mm), Titanium hardware, Carbon lever
Race Face Next SL Carbon 24/38T., Titanium axle, 175mm
Race Face X-Type PressFit BB92
TUNE Princess 15mm, 28H., blue anodized / TUNE Prince X12, 28H., blue anodized
DT Swiss SuperComp 2.0/1.7/1.8mm spokes, blue alloy nipples
Reynolds AM 29 Carbon 28H
Schwalbe Nobby Nic Kevlar 2.35
CUBE SLT-Zero Vollcarbon
AX Lightness SLT-Zero 31.6*400mm
TUNE Würger 34.9mm, blue anodized
9.9500

Spune parerea ta

Revizuiti: Cube Stereo Super HPC 140 SLT 29 Zeroblack 2013

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate

Detalii legate de livrare

Livrarea tuturor comenzilor se face prin curierat rapid cu firma Fan Courier, in maximum 24 de ore de la momentul expedierii coletului. Comenzile trebuie sa acopere costul minim de 50 lei, neincluzand transportul, acesta din urma fiind 18 lei. Pentru biciclete sau alte comenzi ce depasesc suma de 300 lei costurile de transport sunt gratuite.

In urma expedierii veti fi notificat prin email cu privire la starea comenzii si veti primi codul AWB pentru monitorizarea livrarii.

Intrebari pentru acest produs

Pune o intrebare »

Nu sunt intrebari pentru acest produs.