Cube Kid 160 Teamline 2013

cube

Disponibilitate: La comanda

1.150,00 RON


Pentru cei mai tineri fani CUBE am pregatit un cadru solid din aluminiu cu geometrie speciala pentru copii si roti de 16". Tubul superior (top tube) este foarte inclinat pentru siguranta maxima. Protectia de lant in cutie inchisa si frana spate "din pedale" sunt de asemenea importanti factori de siguranta. Steagul CUBE face copilul usor de urmarit in parc. Soneria, rotile ajutatoare de calitate si ochii de pisica intregesc pachetul de siguranta.

Tehnologii:

Aliajul de aluminiu cu densitate ridicata 6061, necesita un tratament termic special pentru obtinerea produsului finit si este ideal pentru partile cadrului ce necesita rigiditate ridicata precum si greutate mica.
In cazul cadrelor de aluminiu precum si in cazul tuturor cadrelor HPC, logourile si elementele grafice sunt aplicate in straturi succesive de vopsea. Utilizam aceasta tehnologie in principal ca si o modalitate de reducere a greutatii.

N/A
6061 din aluminiu, tratat termic, KID-Geometrie
Marime unica, roata de 16"
Hi Ten Otel
VP A-Headset
Scape Alu Lite
Scape Alu Lite
Velo
Hudson 32Z., 114mm, Protectie lant
Scape Aluminium
Stainless
Aluminium
Kenda 16 x 1.95 TEAM CUBE
Kenda AV
Scape
Scape TEAM KID
Scape Alu Lite
Scape
0.0000

Spune parerea ta

Revizuiti: Cube Kid 160 Teamline 2013

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate

Detalii legate de livrare

Livrarea tuturor comenzilor se face prin curierat rapid cu firma Fan Courier, in maximum 24 de ore de la momentul expedierii coletului. Comenzile trebuie sa acopere costul minim de 50 lei, neincluzand transportul, acesta din urma fiind 18 lei. Pentru biciclete sau alte comenzi ce depasesc suma de 300 lei costurile de transport sunt gratuite.

In urma expedierii veti fi notificat prin email cu privire la starea comenzii si veti primi codul AWB pentru monitorizarea livrarii.

Intrebari pentru acest produs

Pune o intrebare »

Nu sunt intrebari pentru acest produs.