Cube Push Bike Cubie 12 Boy 2013

cube

Disponibilitate: La comanda

799,00 RON


Push bike usor de 12" pentru micutii campioni sau printese. Bicicletele CUBE pentru copii sunt biciclete serioase pentru viitorii competitori ambitiosi, pregatiti deja sa faca fata primei provocari!

 Tehnologii:

Aliajul de aluminiu cu densitate ridicata 6061, necesita un tratament termic special pentru obtinerea produsului finit si este ideal pentru partile cadrului ce necesita rigiditate ridicata precum si greutate mica.
In cazul cadrelor de aluminiu precum si in cazul tuturor cadrelor HPC, logourile si elementele grafice sunt aplicate in straturi succesive de vopsea. Utilizam aceasta tehnologie in principal ca si o modalitate de reducere a greutatii.


N/A
6061er Aluminium, thermisch behandelt, KID-Geometrie
Marime unica, roata de 12"
Aluminiu
VP
Scape Alu Lite
Scape Alu Lite
Velo
Scape Aluminium
Stainless
Kenda TEAM CUBE
Kenda AV
Scape TEAM CUBIE
Scape Alu Lite
Scape
3.9000

Spune parerea ta

Revizuiti: Cube Push Bike Cubie 12 Boy 2013

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate

Detalii legate de livrare

Livrarea tuturor comenzilor se face prin curierat rapid cu firma Fan Courier, in maximum 24 de ore de la momentul expedierii coletului. Comenzile trebuie sa acopere costul minim de 50 lei, neincluzand transportul, acesta din urma fiind 18 lei. Pentru biciclete sau alte comenzi ce depasesc suma de 300 lei costurile de transport sunt gratuite.

In urma expedierii veti fi notificat prin email cu privire la starea comenzii si veti primi codul AWB pentru monitorizarea livrarii.

Intrebari pentru acest produs

Pune o intrebare »

Nu sunt intrebari pentru acest produs.