Sigma PC 3.11

sigma

Disponibilitate: La comanda

165,00 RON


Puneti ceasul, apasa un buton, si esti gata sa pleci. PC 3.11 este ceas entry-level cu functie de monitorizare a inimii, numai bun pentru cei care vor sa faca antrenamente indiferant ca sunt intr-o sala de gimansitca, mergand sau alergand. Ceasul poate fi folosit si ca cronomentru in momentul in care nu se poarta cureaua cu senzor nu este purtata. Caracteristici: ► Acuratete EKG(ECG) ► Cronomentru cu acuratente de zecimi de secunda ► Functie de cronomentrul in momentul in care sezorul pentru inima nu este purtat ► Rezistent la apa.

Spune parerea ta

Revizuiti: Sigma PC 3.11

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate

Detalii legate de livrare

Livrarea tuturor comenzilor se face prin curierat rapid cu firma Fan Courier, in maximum 24 de ore de la momentul expedierii coletului. Comenzile trebuie sa acopere costul minim de 50 lei, neincluzand transportul, acesta din urma fiind 18 lei. Pentru biciclete sau alte comenzi ce depasesc suma de 300 lei costurile de transport sunt gratuite.

In urma expedierii veti fi notificat prin email cu privire la starea comenzii si veti primi codul AWB pentru monitorizarea livrarii.

Intrebari pentru acest produs

Pune o intrebare »

Nu sunt intrebari pentru acest produs.