Despre noi
MontiCond este o firma pentru orice iubitor de biciclete, care promoveaza ciclismul ca sport, dar si ca mijloc de distractie si de transport smoke-free, cu costuri minime.

Suntem aici pentru orice nevoie legata de bicicleta ta, fie ca esti un impatimit al acestui sport, fie ca pur si simplu iti doresti o noua achizitie, fie ca te gandesti ca a sosit timpul sa-ti reconditionezi bicicleta din garajul bunicului.

La urma urmei putine lucruri sunt mai frumoase decat a colabora cu oameni care impartasesc aceeasi pasiune si se propulseaza cu aceasta pentru a putea excela in ceea ce fac. De unde aceasta dragoste pentru biciclete? Consideram ca este cel mai bine demonstrata de un citat din cartea “Hovel in the Hills: An Account of the Simple Life ” scrisa de Elizabeth West:

“Cand omul a inventat bicicleta el a atins apogeul realizarilor sale. O masinarie a preciziei si a echilibrului destinata comoditatii umane. Si (spre deosebire de alte inventii menite pentru comoditatea umana) cu cat o foloseste mai mult, cu atat corpul sau devine mai sanatos. Avea sa fie in premiera un produs al mintii umane intru totul benefic celor ce il folosesc, si fara a dauna sau deranja pe ceilalti. Progresul ar fi trebuit sa se opreasca odata cu inventia bicicletei. ”

Echipa profesionista tanara si dinamica pe care o formam este mereu gata sa te asculte si sa-ti prezinte oferta cea mai buna si mai potrivita nevoilor tale. Firma noastra merge pe doua roti inca din 1992, si intre timp am dobandit multa experienta ca sa-ti putem oferi serviciile cele mai bune!

Gasesti la noi toata gama de produse pentru bicicleta ta. De asemenea, oferim garantie pentru toate marcile de bicicleta prezentate. Si nu uita: facem service la orice tip/marca de bicicleta! Iti uram intre timp spor la pedalat si asteptam sa ne contactezi!


Cu drag,

Echipa MontiCond