Rudy Project Sterling

rudy project

* campuri obligatorii

483,00 RON


Disponibilitate: La comanda

483,00 RON


Mai multe poze

Usor, confortabil si perfromant.

1

Striling™ beneficeaza de un sitem de prindere ferma a ochelarilor.

2

Sterling™ este carcterizat printr-un confort extrem de ridicat, datorita sistemului anti-alunecare, cu 3 pozitii de inaltime si un sistem exclusiv de chingi care faciliteaza reglarea cu acuratete a acestora chiar in in timpul mersului. Structura construita prin intermediul a doua etape de formare intarita in mod corespunzator care permite folosirea si ca suprot pentru ochelari. Caracteristica determinanta a aceste casti este greutatea foarte mica de numai 230 grame.

3

Stirling™ vine cu cozor pentru mountain bike inclus.

4


Spune parerea ta

Revizuiti: Rudy Project Sterling

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret

Detalii legate de livrare

Livrarea tuturor comenzilor se face prin curierat rapid cu firma Fan Courier, in maximum 24 de ore de la momentul expedierii coletului. Comenzile trebuie sa acopere costul minim de 50 lei, neincluzand transportul, acesta din urma fiind 18 lei. Pentru biciclete sau alte comenzi ce depasesc suma de 300 lei costurile de transport sunt gratuite.

In urma expedierii veti fi notificat prin email cu privire la starea comenzii si veti primi codul AWB pentru monitorizarea livrarii.

Intrebari pentru acest produs

Pune o intrebare »

1 Articol(e)

pe pagina


Intrebare: ce greutate are casca?
Postat la 16.07.2012 de catre dan florin.
Raspuns: Greutatea variaza in functie de marimea. Pentru 52-59cm casca catareste 255 de grame, iar pentru 60-64cm catareste 300g.