Rudy Project Windmax

rudy project

* campuri obligatorii

605,00 RON


Disponibilitate: La comanda

605,00 RON


Mai multe poze

Complet usoara si un design de avangarda pentru o casca cu suflet dublu.

0

USOARA. Cantarind doar 220 grame, aceasta casca combina greutate foarte mic cu funcionalul de top-level, toate acestea intrun desing atractiv si primitor cu forma de competiti si materiale de top.

1

Cozoroc. O casca, doua discipline: asta este revlutia Windmax™, modelul ideal pentru ciclismul de sosea dar si cel de munte, asta datorita celor doua tipuri de cozoroc pe care le poti schimba in functie de ce nevoi ai. Pentru ciclismul de sosea, de exemplu, se poate atasa castii Windmax™ cozorocul aeroflap, un cozoroc foarte usor si aerodinamic care imbunatateste eficenta.

2

SIGURANTA. Dar inovatia nu se opreste aici. Windmax™ foloseste materialele cele mai performante, cum ar fi materialul ultra usor Fibratek Geometry™.

3


Spune parerea ta

Revizuiti: Rudy Project Windmax

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret

Detalii legate de livrare

Livrarea tuturor comenzilor se face prin curierat rapid cu firma Fan Courier, in maximum 24 de ore de la momentul expedierii coletului. Comenzile trebuie sa acopere costul minim de 50 lei, neincluzand transportul, acesta din urma fiind 18 lei. Pentru biciclete sau alte comenzi ce depasesc suma de 300 lei costurile de transport sunt gratuite.

In urma expedierii veti fi notificat prin email cu privire la starea comenzii si veti primi codul AWB pentru monitorizarea livrarii.

Intrebari pentru acest produs

Pune o intrebare »

Nu sunt intrebari pentru acest produs.