Rudy Project Genetyk Frozen Crystal ImpactX

rudy project

Disponibilitate: La comanda

680,00 RON


Rudy Project Genetyk, ochelari nascuti din cruse, purtati de campioni. Unghiul lentilei a fost proiectat sa garanteze cea mai buna aerodinamica, eficenta si camp de vedere. Genetyk este rezultatul a 25 de ani de cercetari in domeniul optic, cu scopul de a proteja ochii de lumina soarelui si agentii atmosferici, imbunatatind concentrarea in timpul participarii de sporturi de performanta. Design-ul gata de curse, lentilele protejate si tehnologia avantgradista sunt caracterisiticle castigatoare ale acesot ochelari nascuti pentru competitie si gata sa urce pe podium.

Lentile ► ImpactX PhotoCromic Red


Spune parerea ta

Revizuiti: Rudy Project Genetyk Frozen Crystal ImpactX

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate

Detalii legate de livrare

Livrarea tuturor comenzilor se face prin curierat rapid cu firma Fan Courier, in maximum 24 de ore de la momentul expedierii coletului. Comenzile trebuie sa acopere costul minim de 50 lei, neincluzand transportul, acesta din urma fiind 18 lei. Pentru biciclete sau alte comenzi ce depasesc suma de 300 lei costurile de transport sunt gratuite.

In urma expedierii veti fi notificat prin email cu privire la starea comenzii si veti primi codul AWB pentru monitorizarea livrarii.

Intrebari pentru acest produs

Pune o intrebare »

Nu sunt intrebari pentru acest produs.