Thule FreeRide 532

thule

Disponibilitate: La comanda

230,00 RON


Mai multe poze

Caracteristici tehnice

Material - otel

Nr biciclete ce pot fi transportate - 1

Diametru cadru - 65 x 80 (oval 22 x 70)

Antifurt suport - da

Antifurt bicicleta- da

________________________________________

 

Comparativ cu predecesorul sau, Freeride 530, noul suport pentru biciclete, Thule Freeride 532 are un designmai dinamic, cu tuburi curbate, pentru un aspect mai placut pe pavilionul maşinii.

Este dedicat pentru biciclete cu cadre de pana la 80mm în diametru (65x80mm ovale şi 22-70mm rotunde).

Suportul de bicicleta THULE FREERIDE 532 poate fi montat pe barele transversale rectangulare din otel cu ajutorul sistemelor de prindere pe sub bara. Pe barele transversale din aluminiu se poat monta cu ajutorul adaptorilor in T pe canalul barei. Acesti adaptori sunt inclusi in pachet.

Suportul are atat un sistem antifurt pentru bicicleta, cat si un sistem de securizare a suportului pe barele transversale.

Inchiderile sunt compatibile cu sistemul „Thule One Key System”.  Acest sistem permite  înlocuirea cilindrilor de blocare si utilizarea unei singure chei pentru toate produsele Thule.  


Spune parerea ta

Revizuiti: Thule FreeRide 532

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret

Detalii legate de livrare

Livrarea tuturor comenzilor se face prin curierat rapid cu firma Fan Courier, in maximum 24 de ore de la momentul expedierii coletului. Comenzile trebuie sa acopere costul minim de 50 lei, neincluzand transportul, acesta din urma fiind 18 lei. Pentru biciclete sau alte comenzi ce depasesc suma de 300 lei costurile de transport sunt gratuite.

In urma expedierii veti fi notificat prin email cu privire la starea comenzii si veti primi codul AWB pentru monitorizarea livrarii.

Intrebari pentru acest produs

Pune o intrebare »

Nu sunt intrebari pentru acest produs.