Thule ProRide 591

thule

Disponibilitate: La comanda

395,00 RON


Mai multe poze

Caracteristici tehnice

Material - aluminiu

Nr biciclete ce pot fi transportate - 1

Diametru cadru  - 80 x 100 (rotund 22 x 80) 

Antifurt suport - da

Antifurt bicicleta- da
________________________________________

Thule ProRide 591 a iesit castigator într-un test recent cu suporturi de biciclete montate pe acoperişul maşinii, efectuat de ACE Lenkrad Auto Club Europa. Dintre cele cinci suporturi testate, Thule ProRide 591 a obţinut cel mai mare punctaj. 

Celelalte suporturi de biciclete testate au fost: d Frey Classic, Atera Giro AF, Fabbri Bici 2000 Alu, Alu Style şi MontBlanc Discovery. Suporturile au fost testate în mai multe categorii, printre care cele mai importante au fost: manipularea, montarea, conducerea şi City Crash. În cazul câştigătorului ProRide 591, ACE Lenkrad a subliniat, în special, rezultatele bune obţinute în categoria calitate, montare şi sistem antifurt pentru biciclete.

Suportul de bicicleta THULE PRORIDE 591 se monteaza de obicei pe barele transversale aero, dar si pe barele transversale rectangulare din otel, suportul de bicicleta avand inclus in pachet sistemele de prindere pentru ambele modele de bare transversale.

Baza suportului de bicicleta este prevazuta cu doua curele din plastic cu functia de eliberare rapida,care cuprind orice dimensiune de roata de bicicleta,astfel nepermitand miscarea rotilor de pe suportul de bicicleta.

Sistemul de prindere a suportului de bicicleta THULE PRORIDE 591 de barele transversale este prevazut cu sistem antifurt cu cheie.

Poate fi montat pe oricare dintre parti, prin inversarea pozitiei partii de sustinere a cadrului bicicletei.

Bratul de sustinere a suportului de bicicleta THULE PRORIDE 591 cuprinde o gama larga de cadre de bicicleta.Prin simpla manevra de rotire a rozetei atasata la suportul de bicicleta,bratul de sustinere va strange si fixa cadrul bicicletei cu usurinta,iar butonul atasat la rozeta va deschide instant bratul de sustinere astfel bicicleta se va descarca cu usurinta de pe suportul de bicicleta. 


Spune parerea ta

Revizuiti: Thule ProRide 591

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Calitate

Detalii legate de livrare

Livrarea tuturor comenzilor se face prin curierat rapid cu firma Fan Courier, in maximum 24 de ore de la momentul expedierii coletului. Comenzile trebuie sa acopere costul minim de 50 lei, neincluzand transportul, acesta din urma fiind 18 lei. Pentru biciclete sau alte comenzi ce depasesc suma de 300 lei costurile de transport sunt gratuite.

In urma expedierii veti fi notificat prin email cu privire la starea comenzii si veti primi codul AWB pentru monitorizarea livrarii.

Intrebari pentru acest produs

Pune o intrebare »

Nu sunt intrebari pentru acest produs.